menu à la carte


voorgerechten-starters

Antipasto “Mediterraneo”
Assortiment van diverse antipasti
Variety of various antipasti
€ 25,—

Vitello tonnato
Fijn gesneden kalfsvlees met tonijn dressing en kappertjes
Fine sliced veal with tuna dressing and capers
€ 21,-

Carpaccio di pesce misto con insalatina di finocchio e dressing agli agrumi
Carpaccio van vis met kleine salade van venkel en dressing van citrusvruchten
Carpaccio of fish with small salad from fennel and citrus-fruit
€ 21,—

Carpaccio classico di filetto Australiano *
Carpaccio van Australische ossenhaas *
Carpaccio of Australian beef *
€ 25,—

Con Tartufo /met  truffel /with truffle
€ 39,

Melanzane alla Parmigiana
Gegratineerde aubergine met tomaat,mozzarella en Parmezaanse kaas
Eggplant gratin with tomatoes,mozzarella and Parmesan cheese
€ 16,—

                                                   * = “Grain fed Beef 1788


deegwaren-pasta

Ravioli fatti in casa ripieni di ricotta e spinaci al burro e salvia
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie in boter en salie
Homemade ravioli filled with ricotta and spinache served with butter and sage
€ 21,—

Caramelle ripiene di vitello con salsa pomodoro
Huisgemaakte pasta gevuld met kalfsvlees en saus van tomaat en Parmezaan
Homemade pasta filled with veal and sauce of tomatoes and Parmesan cheese
€ 23,—
Con Tartufo /met  truffel /with  truffle
€ 33,—

Tagliolini neri con mezzo astice (min. 2 pers.)
Zwarte tagliolini met halve kreeft (min. 2 pers.)
Black tagliolini with half a lobster (min. 2 pers.)
€ 35,— p.p

Spaghetti agli gamberoni,zucchini e pomodorini
Spaghetti met scampis,courgette en tomaatjes
Spaghetti with scampis,zucchini and small tomatoes
€ 26,-

Risotto o Tagliolini con tartufo
Risotto of Tagliolini met truffel
Risotto or Tagliolini with  truffle
€ 30,-

visgerechten-fish course

Branzino selvatico del mare Mediterraneo
Wilde zeebaars uit de middellandse zee
Seabass from the Mediterranean sea
€ 30,—

Sogliola del mare del nord alla mugnaia
Noordzeetong met boter, citroen en peterselie
Sole with butter, lemon and parsley
Dagprijs,afhankelijk van marktaanbod

Rombo alla griglia
Tarbot van de grill
Turbot from the grill
€ 49,—
Con Tartufo /met truffel /with truffle
€ 59,—

Pesce misto (Branzino,gamberoni e mezzo astice) (min.2 pers.)
Vis assortiment (Zeebaars,scampis en halve kreeft) (min.2 pers.)
Variety of fish (Seabass,scampis and half a lobster) (min.2 pers.)
 € 55,— p.p.

Langostine
Langoustine
Langoustine
€ 52,—

Il pesce che serviamo proviene dal mare aperto e pertanto non è di allevamento.
De vis die wij serveren is afkomstig uit open wateren, dus niet gekweekt.
The fish we serve comes from open waters, therefore is uncultivated.


vleesgerechten-meat course

Carre d’agnello di latte al forno con aromi mediterranei
Zuiglam carré uit de oven met mediterraans kruidenkorstje
Milk lamb prepared in the oven with tuscany herbscrust
€ 39,—

Tournedos “Rossini” *
Ossenhaas (Australisch) met ganzenlever en truffel *
Fillet of Beef (Australian) with goose liver and truffle *
€ 54,—

Filetto di manzo avvolto con lardo di Colonnata e salsa al vino Rosso di Montalcino *
Ossenhaas (Australisch) omwikkeld met lardo uit Colonnata en rode wijnsaus *
Fillet of beef (Australian) with lardo from Colonnata and red wine sauce *
€ 38,—

Tagliata di manzo Australiano con rucola e Parmigiano *
Fijngesneden Australische steak met rucola en Parmezaanse kaas *
Slices of Australian steak with rucola and Parmesan cheese *
€ 35,—