alles à la carte

Melanzane alla Parmigiana
(gegratineerde aubergine)

€ 12
Verwarm de oven op 150 graden
Plaats de aubergine met de aluminium schaal in de voorverwarmde oven gedurende 9 minuten.
Haal het aluminium deksel eraf en laat nog 1 minuut gratineren.
Haal het gerecht uit de oven en plaats op een diep bord en garneer met de geraspte Parmezaanse kaas.

Carpaccio di manzo Australiano
(carpaccio van Australische ossenhaas)

€ 18
Deze is volledig opgemaakt.

Carpaccio con tartufo “Primaverile”
(carpaccio met voorjaarstruffel )
€ 23
Verdeel de geschaafde truffel over de carpaccio.

Carpaccio di pesce
(carpaccio van vis)

€ 18
Deze is volledig aangemaakt, indien gewenst besprenkelen
met een beetje olijfolie.

Antipasto misto
(variatie van kleine voorgerechten)
€ 18,-
Bruschetta beleggen met de gesneden tomaten

Vitello tonnato
(Rosé gebraden kalfsvlees met een tonijn dressing)
€ 18,-
De vitello tonnato is  volledig aangemaakt.

Ravioli fatti in casa ripieni di ricotta e spinaci
(huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie in boter en salie)

€ 17,-
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot de ravioli warm is
(Let op! : Saus warmt sneller op dan de vulling)
Plaats op een bord en garneer met de geraspte Parmezaanse kaas.
(De ravioli kan eventueel ook in de magnetron verwarmd worden)

Caramelle fatte in casa ripieni di vitello con salsa al pomodoro
(huisgemaakte pasta bonbons gevuld met kalfsvlees en saus van tomaten)

€ 18
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot de bonbons warm zijn
(Let op! : Saus warmt sneller op dan de vulling)
Plaats op een bord en garneer met de geraspte Parmezaanse kaas
( De bonbons kunnen eventueel ook in de magnetron verwarmd worden)

Spaghetti ai gamberoni e zucchine
(spaghetti met scampis en courgette )

€ 19,-
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot dat de spaghetti warm is.
(De spaghetti kan eventueel ook in de magnetron verwarmd worden)

Penne con aspargi e prosciutto
(Penne met asperges en ham)

€ 16,-
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot dat de penne warm is.
Plaats op een bord en garneer met de geraspte Parmezaanse kaas.
(De penne kan eventueel ook in de magnetron verwarmd worden)

Caramelle ripieni di vitello con tartufo “ Primaverile”
(huisgemaakte pasta bonbons gevuld met kalfsvlees en voorjaarstruffel)

€ 23
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot de bonbons warm zijn
(Let op! : Saus warmt sneller op dan de vulling)
Plaats op een bord en garneer met de geraspte Parmezaanse kaas
en verdeel de truffel er ook overheen.
( De bonbons kunnen eventueel ook in de magnetron verwarmd worden)

Tagliolini con tartufo “Primaverile”
(huisgemaakte lintpasta met voorjaarstruffel )

€ 21
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot de tagliolini warm is
Plaats op een bord en garneer met de geraspte Parmezaanse kaas
Verdeel de truffel erover.
( De tagliolini kan eventueel ook in de magnetron verwarmd worden)

Tiramisu
€ 10

Pannacotta con frutta rossa
(roombavarois met rode vruchten)

€ 10

Formaggi misti Italiani
(Italiaanse kazen)

€ 15

www.mediterraneo30jaar.nl


© peter verbeek