menu à la carte


voorgerechten-starters

Antipasto “Mediterraneo”
Assortiment van diverse antipasti
Variety of various antipasti
€ 29,—

Vitello tonnato
Fijn gesneden kalfsvlees met tonijn dressing en kappertjes
Fine sliced veal with tuna dressing and capers
€ 25,-

Carpaccio di pesce misto con insalatina di finocchio e dressing agli agrumi
Carpaccio van vis met kleine salade van venkel en dressing van citrusvruchten
Carpaccio of fish with small salad from fennel and citrus-fruit
€ 25,—
Con Caviale Oscietra /Met Oscietra Kaviaar / With Oscietra Caviar
€ 30,—

Carpaccio classico di filetto Australiano *
Carpaccio van Australische ossenhaas *
Carpaccio of Australian beef *
€ 29,—
Con Tartufo Estivo /met  Zomertruffel /with Summertruffle
€ 39,—

Melanzane alla Parmigiana
Gegratineerde aubergine met tomaat,mozzarella en Parmezaanse kaas
Eggplant gratin with tomatoes,mozzarella and Parmesan cheese
€ 19,—

Carpaccio di pomodoro con Burrata e prosciutto crudo di Parma
Carpaccio van tomaat met romige Mozzarella en rauwe Parmaham
Carpaccio of tomato with creamy Mozzarella and raw Parmaham
 € 23,—

                                                  * = “Grain fed Beef 1788


deegwaren-pasta
Spaghetti con pomodorini di pacchino e basilico
Spaghetti met pacchino tomaatjes en basilicum
Spaghetti with tomatoes from pacchino and basil
€ 20,—

Ravioli fatti in casa ripieni di ricotta e spinaci al burro e salvia
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie in boter en salie
Homemade ravioli filled with ricotta and spinache served with butter and sage
€ 24,—

Caramelle ripiene di vitello con salsa pomodoro
Huisgemaakte pasta gevuld met kalfsvlees en saus van tomaat en Parmezaan
Homemade pasta filled with veal and sauce of tomatoes and Parmesan cheese
€ 29,—
Con Tartufo Estivo /met  Zomertruffel /with Summertruffle
€ 39,—

Spaghetti con vongole veraci e pomodorini
(non sempre reperibili, dipende dal mercato)
Spaghetti met venusschelpen
(afhankelijk van het marktaanbod)
Spaghetti with venus clams
(depending on market)
€ 25,-

Spaghetti agli gamberoni,zucchini e pomodorini
Spaghetti met scampis,courgette en tomaatjes
Spaghetti with scampis,zucchini and small tomatoes
€ 28,-

Risotto o Tagliolini con tartufo
Risotto of Tagliolini met truffel
Risotto or Tagliolini with truffle
€ 39,-

Fettucini con Caviale Oscietra
Fettucini met Oscietra Kaviaar
Fettucini with Oscietra Caviar
€ 35,-

visgerechten-fish course

Branzino selvatico del mare Mediterraneo
Wilde zeebaars uit de middellandse zee
Seabass from the Mediterranean sea
€ 35,—

Sogliola del mare del nord alla mugnaia
Noordzeetong met boter, citroen en peterselie
Sole with butter, lemon and parsley
€ 59,—

Rombo alla griglia
Tarbot van de grill
Turbot from the grill
€ 52,—
Con Tartufo Estivo /met  Zomertruffel /with Summertruffle
€ 62,—

Langostine
Langoustine
Langoustine
 € 59,—

Il pesce che serviamo proviene dal mare aperto e pertanto non è di allevamento.
De vis die wij serveren is afkomstig uit open wateren, dus niet gekweekt.
The fish we serve comes from open waters, therefore is uncultivated.


vleesgerechten-meat course

Costata di vitello in padella al burro e salvia
Kalfs côte a Los in de pan gebakken met boter en salie
Veal côte a Los ,pan fried, with butter and sage
€ 39,—

Carre d’agnello di latte al forno con aromi mediterranei
Zuiglam carré uit de oven met mediterraans kruidenkorstje
Milk lamb prepared in the oven with tuscany herbscrust
45,—

Tournedos “Rossini” *
Ossenhaas (Australisch) met ganzenlever en truffel *
Fillet of Beef (Australian) with goose liver and truffle *
€ 59,—

Filetto di manzo avvolto con lardo di Colonnata e salsa al vino Rosso di Montalcino *
Ossenhaas (Australisch) omwikkeld met lardo uit Colonnata en rode wijnsaus *
Fillet of beef (Australian) with lardo from Colonnata and red wine sauce *
€ 42,—

Tagliata di manzo Australiano con rucola e Parmigiano *
Fijngesneden Australische steak met rucola en Parmezaanse kaas *
Slices of Australian steak with rucola and Parmesan cheese *
€ 39,—

                                                    * = “Grain fed Beef 1788