PASEN-PASQUA

ATTENTIE: afhaaltijden 1e en 2e Paasdag: 14.30-16.30 uur

Carpaccio di manzo con tartufo

Carpaccio van ossenhaas met truffel
Deze is volledig aangemaakt.
Indien gewenst beetje olijfolie toevoegen
Verdeel de truffels eroverheen.

Ravioli ripieni con astice con salsa rossa profumata
Ravioli gevuld met kreeft in rode geparfumeerde saus
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot dat de ravioli warm is.
Let op: saus warmt sneller als de vulling.
(de ravioli kan eventueel ook in de magnetron verwarmd worden)

Rombo con asparagi
Tarbot met asperges
Verwarm de oven voor op 200 ̊ C
Plaats de schaal met de tarbot en die met asperges in de voorverwarmde oven
gedurende 5 minuten. Verwarm ondertussen de saus voor de tarbot op een
matig vuur in een steelpan.
O / OF
Agnello al forno in crosta di aromi Toscani
Lam uit de oven met een Toscaanse kruidenkorst
Verwarm de oven voor op 200 ̊C
Plaats de schaal met het lam in de voorverwarmde oven
gedurende 10 minuten.
Verwarm ondertussen de saus op een matig vuur in een steelpan.
De groenten kunnen in de magnetron op gewarmd worden of in
een andere pan met een beetje boter.

Tiramisu fatto in casa
Huisgemaakte tiramisu
————————————————————————
Afhaal Paasmenu 3 gangen : € 49,-
(Voorgerecht of pasta, vis of vlees, zoet nagerecht)
Afhaal Paasmenu 4 gangen : € 59,-
(Voorgerecht, pasta, vis of vlees, zoet nagerecht)
Liever kaas in plaats van dessert? suppl.: € 6,- p.p.

Onze Paastip: CREDE Prosecco van Bisol   : € 25,-

Paasmenu-gerechten als à la carte: Op aanvraag.:  0433255037