VALENTINO


bereidingswijze voor menu San Valentino:
Carpaccio con tartufo
Carpaccio ossenhaas met truffel
Deze is volledig aangemaakt.

Ravioli ripieni di astice
Ravioli gevuld met kreeft
Opwarmen in een pan op een matig vuur tot dat de ravioli warm is.

(let op saus warmt sneller als de vulling)
De ravioli kan eventueel ook in de magnetron verwarmd worden.

Rombo al prosecco
Tarbot met prosecco
Verwarm de oven voor op 200 ̊ C

Plaats de schaal met de tarbot in de voorverwarmde oven gedurende 5 minuten.
Verwarm ondertussen de saus voor de tarbot op een een matig vuur in een steelpan.
De groenten kunnen in de magnetron op gewarmd worden of in een ander pan met een beetje boter.

Filetto alla erbe
Ossenhaas met kruiden
Verwarm de oven voor op 200 ̊C

Plaats de schaal met de ossenhaas in de voorverwarmde oven gedurende 8 minuten.(bakwijze medium)
Verwarm ondertussen de saus op een matig vuur in een steelpan.
De groenten kunnen in de magnetron op gewarmd  worden of in een andere pan met een beetje boter.

Gerechten uit dit menu als individuele à la carte gerechten:
Carpaccio classico con tartufo / Carpaccio van ossenhaas:   € 32,-
Ravioli fatti in casa / Huisgemaakte ravioli:   € 26,-
Rombo con salsa al prosecco / Tarbot met een saus van prosecco:  € 29,-
Filetto di manzo Austaliano / Australische ossenhaas:   € 29,-
Tiramisu /Huisgemaakte tiramisu:  € 10,-

 

 

 

 

 

 

 

San Valentino